Despre implant

Astazi peste jumatate din populatie este afectata de pierderea unuia sau mai multor dinti. Aspectul fizic si activitatile sociale reprezinta o parte importanta a stilului nostru de viata, incat pierderea dintilor poate fi o problema personala serioasa. Datorita progreselor din domeniul stomatologiei, avem posibilitatea de a va imbunatatii aspectul fizic, precum si zambetul frumos si alegerile alimentare. Datorita implanturilor dentare, mii de oameni savureaza alimentele pe care nu le-au gustat de mult timp.

Conscintele pierderii dintilor

Pierderea unui dinte duce, de asemenea, la pierderea tesutului osos de la radacina acestuia. Odata cu pierderea tesutului osos, problemele legate de lipsa de sprijin pot duce la o senzatie de disconfort la purtarea protezei, mobilitate si lipsa de retentie. Pierderea continua a osului maxilar si mandibular poate afecta profilul facial, cauzand pacientului un aspect de imbatranire.
Senzatia de jena, adezivi incomozi, dificultate in masticatie, dificultatea in vorbire, senzatia de greata si pierderea de masa osoasa reprezinta probleme legate de lipsa dintilor.
Implanturile dentare pot fi prea costisitoare, dar comparativ cu cheltuielile interminabile ale altor optiuni de tratament, majoritatea oamenilor sunt de acord ca implanturile sunt mult mai avantajoase. Timpul dumneavoastra este pretios, iar alte tratamente presupun ajustari, curatari speciale si inlocuiri periodice a protezelor si puntilor. In ceea ce priveste implanturile dentare, dupa tratamentul initial, va puteti relua igiena orala obisnuita.
O sanatate mai buna, increderea in sine mai mare, imbunatatirea calitatii vietii si un aspect mai placut se numara printre motivele pentru care implanturile dentare sunt recunoscute ca cel mai inalt standard pentru inlocuirea dintilor pierduti.

Beneficiile implanturilor dentare

Implanturile dentare va ofera o forta de masticatie, conservarea dintilor naturali ramasi, confort sporit si imbunatatirea respectului de sine. Implanturile pot elimina protezele dentare totale sau partiale, asigura rezistenta dintilor, reduc pierderea osoasa, elimina adezivii si favorizeaza sanatatea gingiei si a dintilor adiacenti, senzatia de dinti naturali.

FĂ O PROGRAMARE ACUM